Aankondiging - Bijeenkomst - Elektronica en Computervaardigheden (2020-11-25)

Op woensdagavond 25 november 2020, vanaf 20:00 uur, organiseren we (tenzij onze overheid anders beslist) op onze MADspace-locatie een bijeenkomst over Elektronica en Computervaardigheden.

Op deze bijeenkomst maken we bij MADspace een inventarisatie van onze expertises en “hack-instrumenten” van tools, elektronica, gadgets en dergelijke apparatuur. Daarnaast willen we bij MADspace onze activiteiten op het gebied van Elektronica, Gadgets, Computers en Digitale Vaardigheden beter in kaart brengen t.b.v. de MADspace-community.

We willen op deze avond graag professionals, hobbyisten en “life-hackers” uitnodigen om mee te doen en hun meningen en visies te geven; en om met goede ideeën te komen voor uitdagingen t.b.v. activiteiten, projecten en faciliteiten bij MADspace. Dit kan op het gebied van Elektronica, Computers, Mechatronica, Embedded Systems, Hackerbags en Gadgets.

Enkele uitdagingen zijn bijvoorbeeld:

Wat gaan we doen op het gebied van Arduino? Wat met Raspberry Pi? Wat met Domotica? Is er interesse voor AI en Embedded Systems? Is “life-hacking” met drones interessant?

De agenda is als volgt:

20:00 - 20:15 uur: Inlopen en koffie

20:15 uur: Behandeling - Inventaris MADspace - Instrumenten, Elektronica, Gadgets

20:45 uur: Korte gelegenheid voor vragen, toelichtingen en opmerkingen

21:00 uur: PAUZE

21:15 uur: Expertises MADspace-community - Geïnteresseerden geven hun input

22:00 uur: Ideeën - Selectie van activiteiten en projecten - MADspace Elektronica

22:30 uur: Sluiting

Social:

Open:

  • Woensdag 20:00-23:00 (LET OP: als wij niks voor deze dag op onze events lijst hebben staan. Dan kan het zijn dat u aan de gesloten deur staat.)

Bezoekadres:

  • Stichting MADspace
  • Bilderdijklaan 19
  • 5611 NG, Eindhoven
  • Map

HR: