Zin in een drankje?

Iedereen kent het wel, een lekker drankje. Het is iets dat het afmaakt op een feestje of soms nodig heb. Soms is teveel ook weer niet goed, maar een goed aantal is lekker. Alcohol is iets dat vaak op feestdagen en in weekenden gedronken wordt. Sommige mensen vinden het een cruciaal middel in het leven. Er zijn door de jaren heen verschillende combinaties uitgevonden van mix dranken. toch wil ik even inzoemen op 2 dranken namelijk gin en vodka.

Gin

Gin, er zijn verschillende soorten gin in de wereld. Engeland heeft dit drankje zo ontwikkeld dat het zich eigen heeft gemaakt en we vaak gin kennen van de engelse markt. Ook spreken we gin op ze engels uit. Voeger was gin goed te verkrijgen waardoor ook in de 18e eeuw een groot deel van de arme bevolking het dronk, het drankje was ook niet duur in die tijd. Later mochten alleen nog caféhouders met een licentie dit drankje verkopen en werd de prijs en de kwaliteit ook verhoogd. Tegenwoordig is het een vaak duur drankje en wordt het meestal in de meer chique plekken verkocht. In een normale bar zal je het ook nog kunnen vinden. Het drankje is een als de meeste dranken ook eerst als eerst als medicijn ontworpen maar later ontwikkeld naar een meer feestelijk drankje. Wil je gin kopen? Dit is te verkrijgen in het ruime assortiment van Topdrinks waar ze ook nog veel meer drankjes verkopen. 

Vodka

Koud en lekker dat is hoe de meeste mensen hun vodka willen. Vodka is een lange weg gegaan voordat het de hoogte heeft bereikt die het vandaag heeft. In 1430 werd voor het eerst vodka uitgevonden door een monnik in Rusland. Polen daar in tegen legt ook de claim op het uitvinden van vodka, maar vodka is een afgeleide naam van het russische voda wat water betekent. Vroeger werd vodka vooral gebruikt voor medicijn. Nu daar in tegen is het mensens favoriete drankje op de avond. Voor sommige is het sterk en voor sommige is het soft. Of je het wel of niet lekker vind het is te combineren met allerlei verschillende andere dranken zodat toch iedereen ervan kan genieten. WIl je de beste soorten vodka kopen dan is het belangrijk om te kijken naar Topdrinks, zij hebben een groot assortiment met daaronder vodka erin. dus ben je opzoek naar de beste vodka of wodka of naar een ander lekker drankje kijk dan zekker even op de website van Topdrinks.

Related Posts